not available

This content is not available in your region. 

Tussen ons

Drie ouder-kind verhalen die verbonden zijn door eenzelfde strijd om hun geliefde zoon, dochter, moeder of vader te blijven steunen. Maar hoe onvoorwaardelijk is de liefde wanneer een verslaving lonkt?

Hoe kan je omgaan met een moeder die zwaar verslaafd is aan medicatie en nog slechts een schim van zichzelf lijkt te zijn? Is er voldoende liefde voor je zoon om hem onvoorwaardelijk te blijven steunen als hij zich steeds meer in drank en drugs verliest? Hoe bang is een klein meisje voor haar dronken vader?

Valerie is al vele jaren zwaar verslaafd aan medicijnen en heeft met een overdosis medicatie geprobeerd om een einde aan haar leven te maken. Haar zoon Charlie weigert om haar op te zoeken in het ziekenhuis, maar Valerie wil er deze keer alles aan doen om te bewijzen dat ze alsnog een goede en nuchtere oma kan zijn voor Charlie’s zoontje Selie, het enige lichtpuntje in haar door verslaving en depressie getekende leven. Gevangen tussen een verontrustend verleden en een ietwat hoopvolle toekomst, ontmoeten moeder en zoon elkaar weer. Durft hij het aan om haar opnieuw te vergeven en te hopen op een betere toekomst?
 
De jarenlange alcoholverslaving van Joris heeft een spoor van agressie, vernieling en gebroken relaties nagelaten. Met sommige mensen die hij enorm veel schade en leed heeft toegebracht heeft hij ondertussen opnieuw contact gehad, anderen hebben hem voorgoed de rug toegekeerd en met nog anderen durft hij zelf geen contact meer te zoeken. Zijn dochters Sam en Fie zijn nu zijn grootste motivatie om het nu beter te doen. Meer dan ooit wil hij terug de vader zijn die ze verdienen. Maar zullen zijn dochters zich ooit terug helemaal veilig kunnen voelen bij hun vader?