not available

This content is not available in your region. 

Van de kat geen kwaad

Bekijk hier de trailer!

Dino de kat leidt een geheim dubbelleven: overdag vertoeft hij bij Zoé – een meisje van zes – en haar moeder Jeanne, ‘s nachts werkt hij samen met Nico, een inbreker, maar een met een groot hart. Zoé stopte met praten toen haar vader, een politieman, werd gedood door Victor Costa, publieke vijand nummer 1. Haar moeder Jeanne, ook een politieagente, heeft maar weinig tijd voor haar dochter maar gelukkig geeft Dino haar regelmatig cadeautjes en is er Claudine, de oppas, die voor haar zorgt. Wanneer Zoé op een nacht Dino naar buiten volgt, valt ze in handen van Victor Costa. Zullen Dino en Nico er in slagen om Zoé terug te vinden?
 
Commentaar
“Van de Kat geen Kwaad” is een Frans-Belgische coproductie. Aan de film werkte een aantal jonge Vlaamse animatoren mee, zoals Maya Gouby en Pieter Samyn, van wie beide de afgelopen jaren werk te zien was op het Internationaal Kortfilmfestival Leuven. De Vlaamse dubbing van de film werd verzorgd door Het Geluidshuis, bekend van de erg populaire hoorspelen zoals “De Nachtegaal” en ”De Wilde Zwanen”. De stemmenregie was in handen van regisseur en theatermaker Stef De Paepe (Theater Zuidpool, Het Toneelhuis en Het Paleis), de stemmen zijn van o.m. Warre Borgmans, Sien Eggers, Maaike Cafmeyer, Koen de Graeve e.v.a.
 
Pers:
"Een warme en grappige prent over een meisje dat niet spreekt en een kat die er een bizar dubbelleven op na blijkt te houden." (Humo)