not available

This content is not available in your region. 

Charter

Bekijk hier de trailer:

Alice heeft haar twee kinderen al maanden niet meer gezien. Haar ex-man houdt ze bij haar weg tot de vechtscheiding is afgerond. Wanneer ze midden in de nacht een verdrietig telefoontje krijgt van haar zoon is de maat vol. In een wanhopige poging om de beschadigde band met hen te verbeteren, ontvoert ze de kinderen en neemt ze mee naar een vakantieresort op de Canarische Eilanden. Ze hoopt dat ze elkaar daar terug zullen herontdekken. Maar de tijd tikt, ze wordt gezocht voor ontvoering en zowel de autoriteiten als haar ex-man zijn haar al snel op het spoor.

Commentaar:
Met haar debuutfilm Sami Blood gooide regisseur Amanda Kernel hoge ogen. Charter is een waardige opvolger die naar goede Scandinavische gewoonte uitblinkt in ronduit schitterende acteerprestaties en gelaagde personages. Topactrice Ane Dahl Torp zet een moeder neer die faalt op meerdere vlakken, met een vertolking die zo gedetailleerd en emotioneel geloofwaardig is dat ze alle clichés overstijgt.

Pers:
"Alice wordt krachtig neergezet door Ane Dahl Torp, een van de meest vooraanstaande actrices in Noorwegen." ★★★1/2 - Cinemagazine