not available

This content is not available in your region. 

Relatos Salvajes

Bekijk de trailer nu!

Een mozaïek van zes korte verhalen met als rode draad de onbeheersbare drang naar bitterzoete wraak: Tijdens een vlucht richting Madrid blijken alle passagiers een gemeenschappelijke kennis te hebben. Elders herkent een dienster in een restaurant de gangster die haar familie ruïneerde.Twee chauffeurs laten zich volledig gaan in een extreem geval van verkeersagressie. Een man verliest nog liever alles dan dat hij een parkeerboete betaalt en een bruiloft wordt een regelrechte ramp.
 
Commentaar:
Relatos Salvajes werd niet alleen in Cannes zeer enthousiast onthaald, maar werd ook - hoogst uitzonderlijk voor een komedie - genomineerd voor een Oscar voor Beste Anderstalige Film.  De zes 'wilde' verhalen zijn verschillend in lengte én in stijl: soms donker komisch, soms dijenkletsend hilarisch, soms venijnig maatschappijkritisch, soms vol dolle over-the-top actie. Grootmeester Pedro Almodóvar schaarde zich als producent achter de film die een originele caleidoscopisch kijk biedt op een maatschappij die op ontploffen staat.
 
Pers:
"[het] kwieke, soms hilarische, nog vaker wrange, met sociale satire geparfumeerde en nergens voorspelbare debuut van de Argentijnse scenarist-regisseur Damián Szifrón" (Focus Knack)
 
" een heerlijk originele Argentijnse film, soms hilarisch, evengoed maatschappijkritisch." (Cobra)