not available

This content is not available in your region. 

Sergio Herman, Fucking Perfect

Bekijk hier de trailer:

Sterrenkok Sergio Herman streeft dag in dag uit naar perfectie. Maar de schoonheid en het succes van zijn culinaire kunsten heeft een schaduwzijde. Driesterrenrestaurant Oud Sluis begint voor hem een zelfgecreëerde gevangenis te worden. Dag in dag uit, zestien tot achttien uur werken, beuken, alles geven - tijd voor zijn kinderen, vrouw, familie, vrienden is er nauwelijks. Om zijn dromen te kunnen waarmaken besluit hij een punt te zetten achter Oud Sluis. Hij wil vrijheid en hij wil zijn grenzen verleggen. Met meer ambitie dan ooit en op zoek naar de ultieme perfectie. Dit jaar wordt duidelijk of hij echt zal bereiken wat hij wil.

COMMENTAAR

De documentaire van Willemiek Kluijfhout ('L’amour des Moules') is een eerlijk en intiem portret van de strijd van een man die voor een grote verandering staat. De existentiële vragen en twijfels waar hij voor staat zijn voor ieder van ons herkenbaar. Sergio Herman, FUCKING PERFECT is een onthullend verhaal over perfectionisme, ambitie en offers.

PERSQUOTES

"An intriguing fly-on-the-wall expose that’s more passionate than informative, but still finger-licking good." (The Hollywood Reporter)